PROGRAMMA

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de komende voorstellingen in onze schaapskooi

Arno Mijnten komt uit Hoevelaken en treedt op met zijn eigen one men show I AM LIVE (ik Arno Mijnten Live), een bijna twee uur durende voorstelling inclusief pauze, met nummers van oa Bruce Springsteen, Johnny Cash, Bob Dylan, U2, Greenday en vele anderen. 

ONZICHTBARE MAN

…heet Jeroens liedjesvoorstelling. Schoonheid en raarte, ontroering en absurditeit strijden om de aandacht als Jeroen Kramer, gewapend met slechts een stem en een gitaar, zijn publiek een volstrekt eigen universum binnen voert. Jeroen bezingt wat ons allemaal bezighoudt – seks, geld, liefde, ouderdom, hond, de dood en het woelige wereldtoneel, – maar hij heeft daar zo zijn eigen kijk op.

Maurits Fondse speeltje songs van Billy Joel in onze sfeervolle schaapskooi te Achterveld.

Leoni Jansen was onlangs nog finaliste in The Voice Senior, maar ook bekend van the African mama's en de vele albums die ze gemaakt heeft

Leoni speelt alle nummers uit The Voice, en meer! Geniet van een avond vol fantastische muziek van Leoni. Een avondvullend programma!

Mocht de voorstelling uitverkocht zijn, stuur dan een mailtje naar wplanser@icloud.com dan kom je op een wachtlijst te staan.

Mogelijk volgt er nog een extra voorstelling

Een show vol muzikale herinneringen met Lucie de Lange onder begeleiding van Wilco Stronks

De Nederlandse muziek kent heel wat pareltjes. Vanaf dit najaar worden ze aaneengeregen door musicalster en actrice Lucie de Lange. Dat doet ze in haar show ‘Ik kom een liedje zingen’. Begeleid door toetsenist Wilco Stronks gaat de veelzijdige artieste langs theaters en verzorgingshuizen en brengt ze de mooiste Nederlandstalige liedjes in een voorstelling vol nostalgie, met herinneringen die de levens van haar publiek hebben gekleurd.